BMW Tallinn Motor Show’l suuremalt, kui varem

BMW osaleb tänavusel pealinna motomessil hoomatavalt suuremal pinnal, kui kahel eelmisel aastal ja toob selleaastasele messile välja 15 uut BMW mootorratast. Kuna hetkel on BMW Motorad´i tehastes tootmises 23 erivat mudelit, siis seega 2/3 kogu tootevalikust on ka messil esindatud.

Uudismudelitest on Tallinnas esmaesitlusel 3 tsiklit:
1. BMW on oma GS perekonda kasvatanud nooremale sihtgrupile ning ka naistele suunatud kerge ja lihtsasti käsitletava mootorrattaga BMW G310GS. See tsikkel võlub lisaks meeldivalt äratuntavale GS disainile ka sõbraliku hinnaga. Uue BMW G310GS käibemaksuga hind on 5750 eurot.

2. Üha populaarsemaks kasvava Heritage perekonna uudismudelina on messil väljas BMW RnineT Vintage erimudel (pildil), mille atraktiivsust tõstavad ajastutruu värvilahendus ja maailmakuulsa disaineri Roland Sands´i poolt kujundatud käsitöödetailid.

3. Tehnilist täiuslikkust ja luksuslikku kruisimist võimaldab 160hj 6-silindrilise reasmootoriga bagger BMW K1600B. Käiguvahetusassistent, mägipidur, kallutusanduriga elektrooniline vedrustuse kontroll EDC, dünaamiline veojõukontroll DTC, hädaabisüsteem e-call, võtmeta käivitus on vaid mõned näited tehnilistest uudislahendustest, mida selle võimsa maantekruiseri juures leida võib.

Sõitjavarustuse uudistest saab selle aastasel motomessil BMW boksis näha uut süsinikkiust kiivrit BMW System 7, airbag´iga varustatud sõidujakki ja populaarse sõiduülikonna Rallye uut versiooni, mille materjalid ja funktsionaalsus on tipptasemel.

Tehnilistest uuendustest saab näha ka R1200GS Adventure rattal uut 6,5 tollist värvilist TFT ekraani ja Connectivity lahendust, mis võimaldab ühendada telefoni, navigatsiooniseadme ja helisüsteemid.

BMW stendis saab näha alljärgnevaid mudeleid:
G310R
G310GS
F800R
R1200R
R1200GS Rallye
R1200GS Exclusive
R1200GS Adventure
R1200RT
RnineT Vintage
RnineT Scrambler
RnineT Urban
RnineT Race
S1000XR
K1600B
K1600GTL