Rene Jerbach Hispaanias 10.

Hispaanias Bilbaos Bizkaia Arenal toimus FIM Europe Superenduro Cup II etapp, kus osales ka avaetapil võistelnud Rene Jerbach.

Rene Jerbach alustas võistluspäeva paljulubavalt, ajavõtuga treeningsõidus näitas ta 28 konkurendi hulgas kiireimat ringiaaega, mis jäi ka kogu võistluspäeva ajarekordiks. Kukkumise tõttu kvalifikatsioonis kiiret ringi teha ei õnnestunud ja tuli loota heale tulemusele “last chance” sõidus, millest said finaalsõitu edasi 4 kiireimat. Last chance sõidus õnnestus kolmanda tulemusega tagada koht finaalis. Finaalsõitudes olid vaenlasteks väsimus ja ebaõnn, mis ei lubanud paremat tulemust kui 10. koht mõlemas sõidus, mis andsid päeva kokkuvõttes 10. koha.
Üldarvestuses hoiab Rene superenduro Euroopa meistrivõistluste tabelis 11. kohta.

Järgmine ja ühtlasi ka viimane etapp toimub 31. märtsil Rootsis Lidköpingis.

Rene tänab võistlustel kaasas abiks olnud treener Rannar Uusna’t, mehaanik Kristjan Kuill’i ja Redmoto meedia esindajat Peeter Lääts’i ning kõiki pöidlahoidjaid ja kaasaelajaid.