Affliction toetab Motomissi valimist

9.-11. märtsil toimuva Tallinn Motor Show raames peetakse ka teist aastat Motomissi konkurss, mille moevoorule pani õla anna USAst pärit rõivabränd Affliction, kelle riietes missikandidaadid rahva ette ka laupäeval astuvad.

Affliction on Californiast pärit rõivabränd, mille valikusse kuuluvad meeste ja naiste T-särgid, polosärgid, pusad, dressid, teksad, kellad, mütsid, lühikesed püksid ja ujumisriided. Rõivastel on enamasti kujutatud graafilisi inglitiibu, roose, pealuid, skelette, riste, mõõku jne.

Samal ajal kui ettevõtte juured ulatuvad sügavale MMA kommuuni, siis nende moto „Live Fast“ esindab publikut, kes hindab erinevaid stiile ja ajastuid nagu Rock&Roll, Moto, Tattoo, Vintage America ja erinevad võitluskunste.
Paljud Afflictioni T-särgid „Signature Series“ kannavad maailma tipp MMA võitlejate nimesid nagu Randy Couture, Georges St-Pierre, Fedor Emelianenko, Quinton Jackson, Renato Sobral ning maailmaklassi boksijate nimesid nagu Oscar De La Hoya, Shane Mosley ja Zab Judah.

Samuti on Affliction teinud „Signature“ särke koostöös kuulsate muusikutega nagu Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Megadeth, Pantera, Korn, Avenged Sevenfold, Staind, Static-X, Testament, Shado ws Fall, Atreyu, Behemoth, Biohazard ja paljude teistega.

Firma Eestis pakutava valikuga saab tutvuda ametlikul koduleheküljel www.affliction.ee.