Iga ajakirja “Sport” müügist 1 euro Eesti noorte motospordile

Tänavuse motomessi Tallinn Motor Show (9.-11. märts) ametlik väljaanne on ajakiri “Sport”, kus lisaks traditsioonilisele messiinfole leiab ohtralt erinevaid mototeemalisi artikleid. Panustamaks Eesti motospordi arengusse annetab ajakiri igalt messil müüdud ajakirjalt 1 euro noorte Eesti motosportlaste toetuseks.

Märtsi alguses ilmuvast ajakirjast “Sport” saab lugeda intervjuusid eelmise aasta parimate motosportlaste Hannes Soomeri ja Kevin Saarega, noortega aastaid tegeleva Hannes Prikki ja eelmisel aastal motomessi projektitsiklite konkursil võidutsenud Anton Suvoroviga.

Kuna Eestis kogub tuure motomatkamine, siis on ajakirjas ka lugu, kuidas pikemaks sõiduks ette valmistuda ja palju muud tsikliga reisimisega seonduvat.
2018. aastal toimub Eestis taas mitu rahvusvahelist tippvõistlust ning ka nendest ja kohalikest meistrisarjadest tehakse väike ülevaade.
Ajalooliste lugude autoriks on legendaarne Aare Arula, kes on välja otsinud kõikide Eestis harrastatavate motospordialade esimesed meistrid ja kuna messile eelnev päev on rahvusvaheline naistepäev, siis leidub ajakirjas lugu vapratest Eesti naissõitjatest, kes motovõistlustel ilma teinud ning eraldi intervjuu on eelmise aasta Motomissiga.
Märtsi alguses tähistatakse ka Eesti esimese motoklubi 90ndat juubelit ja ka sellest on Arula sulest ilmunud huvitav lugemine.

Ajakiri “Sport” messiväljaanne hinnaga 4.95 € on müügil messi kassades ja 1. tasandil asuvas Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon boksis, kus müüakse Team Estonia riideid ja fänniatribuutikat.

Lisainfo messi kohta www.motomess.ee.

Tallinn Motor Show organisaatoriks on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.