Motomessil saavad lapsed spinnereid valmistada

Tallinn Motor Show välisalale Saku Suurhalli ette tuleb osalema Merkuur Mobiilne töökoda, kus eelkõige noortel huvilistel on võimalik igasuguseid erinevaid asju tasuta meisterdada.

Mobiilse töökoja puhul on tegemist Eesti esimese mobiilse ratastel töökojaga, kus noortele tutvustatakse puidu- ja metallisektorit, ameteid, tooteid, tööriistu ning töövõtteid. Ettevõtmise eestvedajad soovivad läbi oma tegevuse innustada noori valima endale inseneeria ja tehnoloogiaga seotud tulevikku.

Tallinn Motor Show’le plaanib ettevõte kohale tulla metallitöökojaga ning noored saavad seal katsetada erinevaid plekitöötlemise tööriistu, lisaks painutada plekki sikemasinaga ja näha kuidas CNC freespink töötab. Juhendajad plaanivad ka koos noortega fidget spinnereid valmistada.