WIMA Estonia kutsub tsiklinaisi Tallinn Motor Showle!

Reedel, 9. märtsil 2018 algaval Tallinn Motor Show on lisaks uutele mootorrattamudelitele ja motospordiklubidele esindatud ka naismootorratturite ühing WIMA Estonia. Juba viiendat aastat korraldab WIMA Estonia tsiklinaistele suvel liiklusohutuse teemalise Naiste Päeva, mille seekordset teemat messil ka lähemalt tutvustatakse. Lisaks on kaasa võetud mullu sügisel Telliskivi loomelinnakus kirgi kütnud skandaalne fotonäitus „Eesti tsiklinaised“!

WIMA (Women’s International Motorcycle Association) Estonia MTÜ on rahvusvaheline naismootorratturite organisatsioon, mille eesmärgiks on julgustada naisi kaherattalistel liiklema ning tegema seda ohutult. Liikmete initsiatiivil ning Maanteeameti toel on korraldatud juba neli korda Eesti mootorrattanaistele tasuta liiklusohutuspäeva „Naiste Päev“, millel on iga kord olnud erinev suunitlus, näiteks tehnikapäev ja grupisõiduõpetus. Mullu juulis toimunud üritus oli suunatud liiklusohutusele ja –kultuurile mujal maades ning seminaril rääkisid oma kogemustest Eesti, Jaapani, USA ja Inglismaa motonaised.

Lisaks Maanteeametile teeb WIMA Estonia tihedat koostööd ka teiste samamoodi mõtlevate ja tegutsevate organisatsioonidega, näiteks Eesti Motomatkajate Klubiga, mis korraldab juba aastaid Moto-Survivali mootorrattasõidu koolitusi nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Naiste Päev 5 ehk tänavu 3. juunil korraldatav üritus on suunatud esmaabile mootorratturi võtmes ning motovarustuse tähtsusele. Seekordse Naiste Päeva toimumist Motodepoo.

Lisaks on messil ainulaadne võimalus näha eelmisel sügisel suure skandaaliga Telliskivi Loomelinnakust maha võetud Dark Diamonds MC eestvedamisel tehtud mootorrattanaiste fotonäitust. Tulge ja vaadake oma silmaga väidetavalt liiga objektistavaid fotosid!

Tallinn Motow Show’l on kõik algajad ja edasijõudnud motohuvilised naised oodatud WIMA Estonia boksi nii mõtteid vahetama, niisama uudistama kui ka muidugi julgelt küsimusi esitama mootorrattal sõitvate naiste teemadel.

Täpsem info messi kohta: www.motomess.ee