Eeloleval nädalavahetusel alustatakse Eesti motospordi suviste tiitlivõistlustega

Vilaski kestvuskross 2016 start, foto Madli-Liis Kuus

Tuleval laupäeval ja pühapäeval antakse avapauk kohalikus motospordis ning seda siis nii Põhja- kui Lõuna-Eestis, kui laupäeval toimub ekstreemne hard enduro Jõelähtmel ja päev hiljem kihutatakse juba Vilaski liivaradadel kestvuskrossi.

Jõelähtmel peetav hard enduro, nimega Hellinn, peetakse väga atraktiivsel Jõelähtme vanal kaevandusalal, kus pannakse sõitjate oskused tõeliselt proovile. Lisaks looduslikele takistustele on ka organisaatorid rajale omalt poolt “lisasid” juurde organiseerinud.
Lisainfo võistluse kohta: www.msport.ee/events/joelahtme-hard-enduro-2018/

Valgamaal asuval Vilaski raskel liivarajal sõidetakse aga pühapäeval Eesti kestvuskrossi meistri- ja karikavõistluste avaetapp, kus jagatakse ka kahe-etapilise Sandman 2018 (Eesti parim liivasõitja) punkte. Selle arvestuse teine osavõistlus toimub nädal hiljem Potsepal peetaval Pärnu Offroad võistlusel.
Lisainfo klasside ja ajakava kohta leiab aadressilt: www.msport.ee/events/vilaski-kestvuskross/