Jüri Triisa võistleb tänavu Betaga

Erinevates motospordi distsipliinides läbi aastate Eestis mitmeid medaleid ja karikaid võitnud Jüri Triisa vahetas selleks hooajaks tsiklimarki ja asub starti Betaga ning seda koostöös Velt Motocenteri ja Beta tehasega.

Jüri Triisa tänavune võistluskalender sisaldab erinevaid krossi- kui endurovõistluseid. “Beta tsikkel sobib mulle hästi. Hetkel olen sellega sõitnud peamiselt metsas, kus ta on väga hea, aga krossirajale pole veel jõudnud, kuid eks peagi saab ka sealt korraliku kogemuse. Loodan, et tuleb põnev aasta ja suured tänud Velt Motocenterile võimaluse eest sellel aastal Betaga võistelda,” ütles Triisa.

“Koostöös Beta tehasega jätkame enduurospordi edendamist Eestis ja algaval hooajal sõidab uue Beta Racing 350 4T tsikliga krossiradadelt enduuroradadele tulnud Jüri Triisa. Möödunud hooaja lõpus sõitis Jüri oma esimesi enduurosid ka Betaga, mis talle meeldis. Mõne proovivõistlusega jõudsime koostööle lähemale ja nii koostöös Beta tehasega saabki Jüri 2018 Betaga sõita. Soovime omalt poolt Jürile edukat hooaega ja aitame omalt poolt kõigega, et tal hooaeg maksimaalselt hästi kulgeks,” lisas Velt Motocenteri eestvedaja Hanno Velt.

2018 esimese võistluse teeb Triisa Beta sadulas juba eeloleval pühapäeval Vilaskil peetaval kestvuskrossi Eesti meistri- ja karikavõistluste esimesel etapil.