Infot Estonian Enduro Weekendist

Sellel nädalavahetusel toimub Estonian Enduro Weekend 2018. Riho Kollist kirjutab teile, mis täpselt toimuma hakkab.

Plaan on kolme päevaga ära teha võistlused, mida tavaliselt teen kolmel erineval nv l. Palju on helistatud ja küsitud rehvide ja litsentside kohta jne. KÕIGIL KOLMEL PÄEVAL VÕIB VÕISTELDA NII KROSSI KUI ENDURO TSIKLIGA, KÕIGIL KOLMEL PÄEVAL ON REHVIVALIK VABA.

27. aprill – Tartu Super enduro
Kuna see aasta teeme koostööd RedMoto ja Tallinn GP MM korraldajatega, siis saab Tartu rada ka täiesti uue näo. Nagu ikka, raskematest takistustest saab ringi sõita. Võistlus on EKV esimene etapp. Algus kell 17:00 reedel Tartu kesklinnas Vabaduse pst.
Info ja eelregistreerimine: www.msport.ee/events/tartu-super-enduro/

28. aprill – Rannu kestvuskross “Karjääri Kärnatamine 2018”
Leidsime sel aastal julge traktorijuhi ja koostöös hea tehnikaga saime lükata ka vägeva raja, kuna isiklikult mulle meeldib kestvuskrossidel kontrast nagu näiteks eelmine aasta oli Kohtla-Nõmmel. Seega Rannu tuleb esmakordselt rohkete tõusude ja langustega (kõikidele klassidele jõukohased) ja vahelduva pinnasega (liiv, kruus, põld, mets, mäed). Rehvivalik ja mootorratta valik vabad. Kärnatajate klassi ühekordse kindlustuse maksab korraldaja. Teistel klassidel nagu ikka. Tegemist EKV 3 etapiga kestvuskrossis.
Info ja eelregistreerimine: www.msport.ee/events/rannu-karnataja-kestvuskross/

29. aprill – Leigo Endurosprint 2018
Leigo kogu omas “ilus ja valus” tuleb nagu ikka üliägeda rajaga, kus 13 km peale on rajast välja pigistatud kõik, mis võtta annab. Kutsume Leigot hellitavavalt “Eesti Romaniaxiks:)”. Kui on kuiv ilm, siis saab väga tore olema. Kui on märg ilm, siis kogemustele põhinedes jätame raskemad tõusud rajast välja. Leigol ringi pikkus 13 km ja sõiduaeg umbes 40 min ring. Ringil on kaks kiiruskatset Kross ja Enduro, mis tegelikult mõlemad on enamasti enduro põhjaga rajad. Kuna Leigo lähedal asub aga ka ehtne krossirada, siis seekord oleme krossitestile lisanud ka terve krossiraja lõigu.
Tsikli ja rehvivalik vaba.
Info ja eelregistreerimine: www.msport.ee/events/leigo-endurosprint-2018/

Majutus www.leigo.ee

TERE TULEMAST!

HONDA PREMEERIB KOLME PÄEVA ÜLDVÕITJAT 500 EUROGA!

OLE KOHAL 27-29 aprillil Lõuna-Eestis ESTONIAN ENDURO WEEKENDIL!

Info telefonil 5014885, Lärm