960-kullas-151-leok-1-ratsep-221-foto-rauno-kais

Muudatused motokrossikalendris

Seoses motokrossi MM-kalendri hiljutise muudatusega tehti korrektuure ka EMFi 2018 kalendrisse.

Eesti meistrivõistlustel muutus viimase etapi Tihemetsa toimumine, kus kahepäevaline etapp löödi kaheks ning esmalt 26. augustil võistlema pidanud quadid ja korvid on nüüd seal võistlustules 25. augustil ning soolode päev toimub 22. septembril. Seoses selle muudatusega ei toimu 29. aprillil peetaval Eesti Noorte karikavõistluste avaetapil Eesti meistrivõistluste arvestust 65cc, 85cc ja 125cc masinaklassidele, vaid nemad saavad nüüd osaleda koos suurte soolodega Tihemetsas 22. septembril.

Muutus ka lõunanaabrite kalender, mistõttu sooloklasside (va 65cc ja 85cc) viimane EMV etapp ei toimu enam 23. septembril Lätis Cesis, vaid 12. augustil Madonas, mis omakorda tähendab seda, et erinevalt viimastest aastatest selguvad 2018 aasta kõik Eesti meistrid ikka Eesti pinnal ja seda siis 22. septembril Tihemetsas, Quadide ja korvide viimane etapp on aga 9. septembril Aravetel.

Värskeima kalendriga saab tutvuda SIIN.

, ,