2018 CEC-2 Reading 19-05 Pricegiving (26)

Aadu Sikk tuli Euroopa meistriks

Läinud nädalavahetusel, 16 juunil selgusid Euroopa meistrid Klassik Mootorrataste ehk Retro tsiklite võistlussarjas. Võistlused peeti sel aastal kolmel rajal milleks olid Svenborg Taanis, Reading Inglismaal ja Bad Salzungen Saksamaal. Käesoleval hooajal käisid eestlastest kaasa löömas lisaks Aadu Sikule ka Kristjan Lüüding ja Teet Vare.

Aadu Sikk läks viimasele etapile vastu 4 punktilise kaotusseisuga sarja liidri Keith Besti (Inglismaa) vastu, kuid tänu tugevatele sõitudele viimasel etapil lõpetas Sikk Bestist eespool ning kokkuvõttes andis see mõlemale mehel võrdse arvu punkte. Kuna Sikul oli viimased tulemused paremad, siis läks ka hooaja kuldne karikas Sikule Besti ja belglase John Smeyers’i ees.

Sel aastal jääb sõita veel Klassik Mootorrataste Rahvuste kross, mis toimub 15.septembril Pacovis, Tsehhi Vabariigis.

Fotol Inglismaa etapi esikolmik, vasakult Keith Best, Aadu Sikk, Nick Archer.

,