960-eero-p2rm-mairon-meius-saksamaal

Eero Pärm ja Mairon Meius noppisid Saksamaa MM-etapilt punkte

Saksamaal Sachsenringil sõideti külgvankrite motoringraja maailmameistrivõistluste kolmas etapp, kus tegid hooaja esimese MM-stardi ka Eero Pärm ja Mairon Meius, kes kogusid kahe päeva peale 10 MM-punkti.

Reedel ja laupäeval sadas Saksamaal vihma, mis tähendas, et eestlastel oli rada suhteliselt keerukas selgeks õppida ning kahe ajasõidu tulemusena said Pärm/Meius (Yamaha LCR) 13. stardikoha. Hoolimata sellest suutsid nad laupäevase sprindisõidu vihmas 11. kohal lõpetada ja tasuks said 5 MM-punkti. Sõidu võitsid britid Tim Reeves/Mark Wilkes (Yamaha Adolf RS) soomlaste Pekka Päivärinta/Jussi Verävainen (Honda LCR) ning kaasmaalaste Ben ja Tom Birchall (Yamaha LCR) ees.
Pühapäeval oli aga rada kuiv, kuid kuna võistlusklasse oli palju, siis hommikust soojendussõitu ei toimunud ja eestlastel puudus kogemus, kuidas Sachsenringil kuivades tingimustes sõita. Mehed tegid taas korraliku sõidu ja olid “Gold Race”nime kandvas pikas finaalsõidus taas 11. Võidukihutamise võitsid vennad Birchallid Reeves/Wilkesi ja oma võistlustehnikaga rahuolematu Päivärinta/Verävaineni ees, kes asusid küll sõitu alguses juhtima, kuid pidid seejärel kaks kohta loovutama.

Eero Pärm ja Mairon Meius otsustasid ka järgmisest Ungaris Pannonia Ringil peetavast MM-etapist osa võtta, mis toimub juba järgmisel nädalavahetusel. Meeste sõnul on nad seal enne võistelnud ja kuna nad lähevad juba neljapäeval sinna treenima, siis loodetakse oma MM-punktiarvet ka tublist kasvatada.

, ,