35628721_1601435123298231_7906855528590999552_n

Harri Kullas võitis Kiviõli öökrossi

Kiviõli motofestivali raames sõideti laupäeva õhtul soolode showkross, kus võistlesid mitmed kiired Eesti sõitjad. Oma esimese öökrossi võidu lisas õhtu lõpuks oma CVsse Harri Kullas.

Õhtupoolikul toimunud kvalifikatsioonisõidu võitis Harri Kullas (Husqvarna), keda jälitas enamus sõidust Gert Krestinov (Honda), kuid peale viimase sõiduapsu pääses Kullas pikalt ette ja seda ruudulise lipu langemiseni. Krestinovi järel lõpetas kolmandana Hans Priidel (KTM).

Esimeses õhtuses finaalis haaras Kullas kohe liidrikoha ja hoidis väikest vahet Krestinoviga võiduka lõpuni, kolmandaks sõitis end Christopher Talli (KTM). Ka teises sõidus pääses Kullas kohe ette ja sarnaselt avasõidule kihutati koos Krestinoviga konkurentidelt eest. Kullas suutis sõitu kontrollida ja võttis ka sellest võidukihutamisest esikoha. Kolmandana sõitis ruudulise lipu alt läbi taas Talli.
Kahe sõidu kokkuvõttes võitis seega Kullas (50 p) Krestinovi (44 p) ja Talli (40 p) ees.

Soolode sõitude vahel peetud noorte quadide võidusõidud võitis Aleks Sale (Yamaha), kahe sõidu tulemusena oli teine Sigmund Villumson ja kolmas Mihkel Salujõe (mõlemad Honda).

,