Järva-Jaanis sõidetakse esmakordselt TOP200 etapp

Eeloleval laupäeval 11. augustil toimub TOP200 karikavõistluste etapp esimest korda Järva-Jaani krossirajal. Osavõistlus on sellel aastal kaheksandaks ja ühtlasi ka hooaja eelviimaseks, mis tähendab, et iga punkt on aina oluisema tähtsusega.

Järva-Jaani etapil on lisaks tavapärastele klassidele rajal ka noored 65cc klassi sõitjad, kellele organisaator on välja pannud Jaan Heinsalu nimelise rändkarika, samuti saab ka kiireima klassi MX Open A võitja päeva lõpuks eraldi Toivo Jalaka nimelise rändkarika.

Rada läbis korraliku ettevalmistuse ning on etapi organisaatori Roosna-Alliku motoklubi eestvedaja Lembit Nõlvaku sõnul pehme ja tolmuvaba, mis sobib ideaalselt just algajatele.

Võistlusel on ka pealtvaatajate peale mõeldud ning kõikide piletiostnute vahel loositakse välja kvaliteetne KTM maastikujalgratas. Lapsi sõidutab ATV-ga Juhan Laanoo ning üritusel esitletakse ka uut matkaautot. Pilet võistlusele maksab 10€, raja äärne parkimine on aga tasuta.

Kvalifikatsioonid algavad Järva-Jaanis kell 9:00 ning esimene start antakse kell 11:45, kui rajale kihutavad 65cc klassi noored tulevikutähed.

Lisainfo võistluse ja registreerunud sõitjate kohta asub www.msport.ee/events/jarva-jaani-motokross-2018/

TOP200 punktiarvestus: https://speedhive.mylaps.com/Championships/69551