Alustab uus treeningprogramm lastele ja noortele

Äksi Motoklubi ja Treeningplaan.ee alustavad septembrikuust süstemaatiliste ja regulaarsete laste ja noorte motospordi treeningutega.

Treeningutele ootame lapsi alates 5. eluaastast sõltumata nende varasemast kokkupuutest motospordiga. Treeningud toimuvad kahes grupis: Alustajatele 2 korda nädalas, millest üks on tsiklil (Äksi Motorantšos Harley-Davidson ringil) ning teine mitmekülgne mänguline treening ilma tsiklita (Tartu Ülikooli Spordihoones või selle lähiümbruses). Suurema kogemusega noori ootame Edasijõudnute gruppi, kus treeningud on 3 korda nädalas (2 tsiklil ja üks mitmekülgne üldkehaline treening). Meie eesmärk on kombineerida motospordialaseid treeningud koos laste ja noorte mitmekülgse üldkehaliste võimete arendamisega lähtuvalt nende vanusest ning seetõttu toimub igal nädalal lisaks tsikliga treeningutele ka üks üldkehaline treening.

Huvi on, aga tsikkel puudub, siis leiame Sulle Äksi Motoklubist tsikli ja varustuse, millega treeninguid alustada!

Treeninguid viivad läbi Meelis Pärtelpoeg (56693832) ja Martin Mooses (53463066). Täpsem info www.treeningplaan.ee ja FB: AksiMotoklubi

Treenerite tutvustus:
Meelis Pärtelpoeg (mootorisporditreeneri 3. taseme kutse). Meelisel on pikaaegne motospordiga (kross ja ringrada) tegelemise kogemus 1985. aastast ning samal ajal olnud aktiivne motospordi eestvedaja ning treener Äksi Motoklubis.

Martin Mooses (kergejõustikutreeneri 5. taseme kutse): Martin on lõpetanud Tartu Ülikooli sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi (doktorikraad) ning töötab Tartu Ülikoolis treeningu füsioloogia lektorina. Martin omab suurt treeningualast nõustamise ja juhendamise kogemust alatest algajatest ja harrastajatest kuni rahvusvahelisel tasemel võistlevate sportlasteni. Motospordialaselt on teadmiste intensiivne täiendamine (kross, supermoto, ringrada) toimunud 2016. aastast seoses mõlema lapse motospordiharrastuse kujunemisega.

Lähemalt saab programmi kohta lugeda veebilehelt www.treeningplaan.ee.