kadri-ehamae

Kadri Ehamäe Soome meistrivõistluste neljandal etapil teine

Kadri Ehamäe osales 4. augustil Lappenrannas toimuval, Soome Naiste Meistrivõistluste IV etapil.

Kvalfikatsioonis Kadri näitas väga head hoogu, olles teine. Esimeses võistlussõidus õnnestus start Kadril väga hästi, olles stardikurvis esimene. Peale paari kurvi möödus Kadrist meistrivõistlusi juhtiv Hanna Mertsalmi. Kuna stardikurvis toimus väga raske kukkumine, olid kogu rajale pandud kollased lipud. Hanna Mertsalmi ja Kadri Ehamäe teadsid, mis kollane lipp tähendab ja sõidsid rahulikult. Stardis kolmas olnud Ria Virtanen aga sõitis Kadrist mööda kollaste lippude ajal, kui kõik kollased lipud olid taas all oli juba Mertsalmi ja Virtanen, Kadri Ehamäest kaugel ees. Kadrile esimesest sõidust raskel liivarajal tubli kolmas koht.

Teises sõidus, Kadri võitis taas stardi ja juhtides võistlust. Hanna Mertsalmi nägi palju vaeva, et Kadrist mööduda, kuid 4 ringil see tal ka õnnestus. Kolmandal kohal oleval Ria Virtanenil oli Kadrile kaotust juba 30 sekundit, raskel liivarajal Kadri ei hakanud riske võtma ja sõitis ilusti finishi teisena. Seega kokkuvõttes Kadrile teine koht.

Soome Naiste Meistrivõistluste arvestuses tõusis Kadri peale IV etappi teisele kohale.

Kadri tänab kõiki oma toetajaid:
#väikeehitus #isport #veskimati #värska #minidirt #gopro #yacco #jopa #eksbrand #funnelwebfilter #paidespordikeskus #redbullestonia #hondacenter #redmoto #Aigar

,