Aravete krossil saab tutvuda spetsiaalse matkautoga motosportlastele

9. septembril toimuval külgkorvide ja quadide motokrossi meistrivõistluste finaaletapil on kõigil võimalus tutvuda matkaauto erimudeliga Roller Team Kronos 290 M, mis on loodud justnimelt motosportlaste vajadusi silmas pidades.

Eesti motokrossi Team Estonia toetaja Motorhome.ee poolt Eestis müüdava matkaauto Roller Team Kronos 290 M mahukas garaaž sõiduki tagaosas mahutab näiteks 3 krossimootorratast või täismõõdus ATV. Samuti on tagagaraaži kohal asuv voodi elektriliselt ülestõstetav, mis muudab garaaži eriti suureks ja mugavaks liikuvaks töökojaks, pakkudes sisekõrgust kuni 1,82 meetrit. Garaaž i uste suurus mõlemal pool küljel on 1,32 x 1,37 meetrit ning kandevõime üle 300 kg.

Lähemalt saab tutvuda antud mudeli varustuse ning lisadega ka auto24.ee müügiportaalis – www.auto24.ee/used/2855091 või siis tulles pühapäeval Aravetele.