Külgkorvide ja quadide Eesti meistrid selguvad pühapäeval Aravetel

9. septembril sõidetakse Aravete krossirajal Eesti motokrossi meistri- ja karikavõistluste viimane etapp külgvankritele ja quadidele, kus selguvad kõikide nende masinaklasside Eesti meistrid ja karikavõitjad.

Aravetel on kohal kõik, kes hooaja kokkuvõttes kõrgemaid kohti ihkavad eesotsas quadidel hiljuti teist aastat järjest Euroopa meistriks tulnud Kevin Saarega. Neljarattalistel on lisaks võistlemas tänavu Läti meistritiitli võitnud Priit Järvloo, viimaste aastate Team Estonia liikmemd ning teised kiired Eesti ja naaberriikide sõitjad. Külgkorvidel on samuti kohal kõik meeskonnad, kes eelmisel Tihemetsa etapil parimaid kohti jagasid.

Eesti meistrivõistluste arvestuses võistlevad Aravetel Quad Open, külgvankrid ning noorte quadide klassid Q Kids, Q 100, Q 200 ja Q Jun. Eesti karikavõistlustel osalevad K/V Veteran, K/V Hobi, Q Hobi, Q Veteran ja Q Naised. Lisaklassina on võistlemas ka MX Hobi sooloklass, kus peetakse eraldi arvestust ka 40+ ja 50+ sõitjatele.

Aravetel algab võistluspäev kell 8:15, kui peetakse kvalifikatsioonid ning esimene start antakse peale võistluste avamist kell 11:30.

Ka tänavu on pealtvaatajatele mõeldud ja nii loositakse kõikidel etappidel pileti ostnute vahel peale viimast etappi välja kvaliteetne auto järelhaagis firmalt Brentex.
Lisaks on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni pikaajaline koostööpartner Tallink välja pannud igale etapile kinkekaardi, millega saab Rootsi kruiisile sõita lausa 4 inimest ja seda merevaatega A-klassi kajutis. Õnnelik võitja loositakse välja võistluspäeva lõpus peale viimast autatasustamist.

Täpsem info ja ajakava asub EMFi veebilehel https://msport.ee/events/korvide-ja-quadide-emv-etapp-2018/