Endurosõitjad teenisid EM-sarja finaalis taas kord medali

Eesti meeskond teenis enduro Euroopa meistrivõistlustel Poolas, Kileces kuuenda koha, seeniorid jõudsid taas medalini.

EM-hooaja viimasel etapil selgitati lisaks individuaalsele võitjale ka parim maailmajao koondis. Taas kord näitasid oma paremust itaallased, kes võtsid esikoha. Eesti koondis koosseisus Elary Talu, Veiko Rääts, Priit Biene ja Hans Priidel tulid koju kuuenda kohaga.

E-3 klassis võistlenud Talu näitas parimat individuaalset tulemust olleks kahel võistluspäeval omas klassis viies. Rääts ja Biene võistlesid vastavalt klassides E-1 ja E-2 ning parandasid iga päevaga oma tulemust ja pääsesid lõpkus esikümnesse.

Noor motokrossisõitja Hans Priidel tegi Poolas alles oma esimese stardi endurovõistlusel. Nii olid enam kui kaheksa tunnised võistluspäevad tema jaoks suured katsumused, kuid ta pidas valule vapralt vastu ja platseerus stabiilselt EM-i punktikohtadel.

Seenioride arvestuses oli Eesti esindatud koosseisus Rene Jerbach, Jarko Metsis, Vaido Kalm ja Kristjan Kuill, kes pidas raskele katsumusele ilusti vastu ja teenis teist aastat järjest pronksmedali.