Portugalis karjääri parima MM-võistluse resultaadi välja sõitnud Hannes Soomeri hooaeg jätkub Prantsusmaal

Eeloleval nädalavahetusel sõidetakse Prantsusmaal, Magny-Cours´i ringrajal mootorrataste ringrajasõidu maailmameistrivõistluste Supersport klassi kümnes etapp.

Prantsusmaal on stardis ka eestlane Hannes Soomer, kes kaks nädalat tagasi sõitis Portugalis välja oma MM-karjääri parimat kohta tähistava kuuenda koha, mille eest teenis 10 MM-punkti. Sarja üldarvestuses hoiab Racedays meeskonna sõitja 22 punktiga 16. kohta.
Möödunud aastal tõusis tänavune Eesti Superbike´ide klassi meister Prantsusmaal võistlussõiduga üheksa kohta ning lõpetas 19.ringilise võistluse 13.kohal.

„Prantsusmaa on üks nendest radadest kus mulle alati on meeldinud sõita ja olen ka enam-vähem kiire olnud. Sellel suvel oli meil seal ka üks hea test ehk suund kuhu mootorrattaga liikuda peaks suures plaanis selge olema. Kui kogu meeskond teeb samamoodi tööd nagu Portugalis on meil head võimalused heaks tulemuseks. Oluline on reedestes trennides tugev olla ja siis saab sealt juba edasi minna“ Sõnas Soomer.

Reedel sõidetakse Magny-Cours´i ringrajal vabatrennid ning laupäeval kvalifikatsioon. Pühapäevane võistlussõit algab Eesti aja järgi 14:45.