krossirada1

ÄKSI CUP-i finaal ja peaauhindade loosimine toimub juba laupäeval

15. septembril toimub Äksi Motocross Cup viimane etapp, kus kohe peale päevaste tulemuste autasustamist toimub kohapeal Äksi Cup 2018 hooaja kokkuvõtlik autasustamine,ning peaauhindade välja loosimine.

VÄHEMALT KAHEL ETAPIL OSALENUTE vahel läheb loosi koos tööriistadega tööriistakäru TÖÖRIISTAMARKETI POOLT. Teise loosi paneb välja CROSTIC OÜ, milleks on uueks hooajaks sõitja enda disainiga kleebiste sari tsiklile/quadile + kaks enda disainiga sõidusärki!

Õhtul avatud Äksi Motorantso uksed! Muusika, toitlustus, saunatamine ning istume maha, lõpetame hooaja 2018 ja arutame plaane uueks hooajaks! Kõik on oodatud!
Kohapeal majutus broneerimisega 58373902

ÄKSI CUP TOETAJAD: Mitas, Baltyre, Tööriistamarket, Liqui Moly, Risanti Motopood, Motohoov, Finak, Crostic, Erapuit, Vudila, Respo, Tartu Vald, Tartu Maaspordiliit, Cramo ja Jampo.

Respo esitleb Äksis oma uudismudeleid

Respo Trailers toob välja oma uudismudelid kõigile vaatamiseks, millest üks on Mini-caravan: Kompaktne, innovaatilise “Squaredrop” disainiga matkahaagis uue põlvkonna matkahuvilistele. Aerodünaamiline ja hea juhitavusega haagis on ökonoomne ning praktiline. Pisikeste mõõtude ja hea manööverdamisvõime tõttu ei teki probleeme ka kõige kitsamates olukordades. Mini-caravan annab sulle võimaluse teostada oma unistus iseseisvusest ja mugavusest. Ühenda mängleva kerglusega autoga ning alusta spontaanselt teekonda. Valik lisavarustusi võimaldavad kliendil osta mitte ainult haagise vaid akna kogu maailma.

Reedel kohapeal toitlustus ning saun soe!

,