Jelgava VII Lati meistrivoistlused D klass poodium

Thobias Siirak Läti triali MV finaaletapil teine

Eesti noor mototrialist Thobias Siirak võttis hooaja viimasel Läti meistrivõistlusel teise koha ning Peeter Lääts tõi Jelavast ära kolmanda koha.

08. septembril toimus Lätis Jelgavas Läti meistrivõistluste hooaja viimane seitsmes etapp, kus Eesti võistlejad tegid tugeva esitluse. Rõõm on tõdeda, et Jelgavas taastati Nõukogude aegne mototriali park, kus korraldatakse treeninguid ja võistlusi. Katse ülesehitused olid keerulised ning füüsiliselt väga rasked, mis nõudis kõikidelt võistlejatelt tehnilisi oskusi, säilitada rahu ning anda endast maksimum.

Päeva lõpuks turnisid end Jelgavas poodiumile lätlase Guntars Mateuss kõrvale teise koha saanuna Thobias Siirak ja Peeter Lääts, kellele kuulus poodiumi madalaim aste. Naistele üldarvestuses saavutas Eestit esindanud Helen Mäerand teise koha.

Lisaks toodi Eestisse poodiumikohti ka Hobi ja laste klassides. Osavõtt kõikidel klassides oli seekord väga suure konkurentsiga ning läbi aegade osales Lätis triali võistlustel kõige rohkem võistlejaid.

MINI 5 klass poodium:
I koht Ernests Roberžniks LAT, AKA TEAM
II koht Stig Ross EST, Panter MC
III koht Raimonds Marhelis LAT, LRK Sigulda

MINI 8 klass poodium:
I koht Marten Aarma EST, Panter MC
II koht Lote Kurpniece LAT, LRK Sigulda
III koht Arturs Noris LAT, AKA TEAM

HOBI klass poodium:
I koht Raul Vinnal EST, Panter MC
II koht Maron Mangusson EST, Panter MC
III koht Ketija Agarska LAT, Agarska TK

,