Tähelepanuks kõigile tsiklite jääraja võistluste huvilistele

Kui tunned, et tsiklite jäärajavõistlused on Sulle hingelähedased ja sooviksid selles kaasa rääkida, siis ootame Sind 8. novembril 2018 kell 17.00 kokkusaamisele, mis toimub Mäos, Sämmi Grilli konverentsisaalis.

Tsiklite jäärada on Eestis sõidetud juba mitmeid aastaid, kuid siiani ei ole keegi suutnud panna kirja korralikku reeglistikku, soovitusi radade profiilidele ega nõudeid korraldajatele. Paljuski on iga korraldaja teinud vastavalt oma teadmistele ja oskustele. On üritatud motokrossi radadele sarnaste trajektooridega, on katsetatud ringrajavõistluste omaseid trajektoore, küll on rajad liiga pikad, küll on liiga lühikesed, küll on kurve vähe, küll on palju jne.
Millised klassid peaksid jäärada sõitma, ühed arvavad, et lapsed ja veteranid ei peaks, teised jälle, et peaksid. Mis klassid peaksid sõitma Eesti meistritiitlile, mis klassid karikavõistluste arvestuses?
Millised rehvid peaksid tsiklitel all olema, on need naelad, piigid või poldid?
Täna on tekkinud initsiatiivgrupp, kes sooviksid Jäärada arendada ja kui tekib piisavalt kaasamõtlejaid, siis moodustada EMF juurde Jääraja komisjon. Et tulemus saaks parim, ootame ka Sind koos oma konkreetse arvamusega osalema.

Jääraja tuleviku initsiatiivgrupp