960-emf-lopetamine

UUS kuupäev! EMF lõpetamine ja aastakonverents toimub 8. detsembril

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni 2018 hooaja pidulik lõpetamine ja aastakonverents toimub 8. detsembril Tallinnas TALLINK SPA & CONFERENCE Hotelli restoranis NERO.

Pidulikule hooajalõpu üritusele eelneb EMF-i liikmesklubide aastakonverents, kus EMF juhatus ja nõukogu annavad ülevaate lõppevast aastast, peale mida toimub 2018 mootorrattaspordi hooaja kõigi Eesti meistrite ja karikavõitjate, parimate sportlaste ja edukamate klubide autasustamine ning käesoleva aasta juubilaride austamine.

NB! Käesoleval aastal autasustatakse lõpupeol täiskasvanute karikavõistluste klassides erinevalt eelmisele aastale kõiki kolme parimat!

Kõigile Eesti meistritele ja karikavõitjatele, Rahvuskoondiste liikmetele, 2018. aasta juubilaridele, ühele aastakonverentsil osalevale klubi esindajale on sissepääs hooaja lõpetamisele tasuta. Ülejäänutele on sissepääs kogu õhtuks 30 eurot (kuni 12aastased lapsed 15 eurot), mis sisaldab tervitusjooki ja rikkalikku toidulauda.

NB! Info täieneb pidevalt, seega hoidke sellel lehel uudisel silm peal.

TALLINK SPA & CONFERENCE Hotelli restorani NERO koduleht: https://www.tallinkhotels.com/et/tallink-spa-conference-hotel/restaurant-bar-nero

NB!!! Tallink SPA & Confrence hotellist saab ka soodushinnaga tuba broneerida. Kahene tuba maksab 104 eur/tuba/öö. Hind sisaldab rikkalikku buffet hommikusööki restoranis Nero ning Aqua Spa kasutust. Soodushinnaga toa reserveerimisel kasutage märksõnaga “MSPORT”.