Harri Kullas Hollandis mainekal superkrossil kokku teine

Zuidbroekis sõideti läinud nädalavahetusel kahepäevane superkross, kus olid stardis paljud kiired superkrossisõitjad nii Euroopast kui USAst. Hollandis oma talvist superkrossihooaega alustanud Harri Kullas võitis Zuidbroekis avapäeva ning saavutas eile neljanda koha, mis andis talle kahe päeva peale kokku teise koha.

Hollandi Pol Motorsi ridades võistlev Harri Kullas (Husqvarna) sõitis eile enda kvalifikatsioonigrupis välja neljanda aja peale mida toimunud võistlussõidus oli eestlane laupäeval kolmanda koha saanud prantslas Cedric Soubeyras’e järel teine ja pääses otse poolfinaali. Selle võidukihutamise lõpetas Kullas viiendana ning finaalikoht oli tal taas käes.
Kui laupäeval kihutas Kullas finaalis end kohe liidriks, siis eile oli tema start tagasihoidlikum ja avaringilt tuli noormees kaheksandal kohal, kuid sõidu edenedes tõusis ta siiski neljandaks. Päeva esikolmiku moodustasid ameeriklane Nick Schmidt, Soubeyras ja teine nimekas prantslane Gregory Aranda.
Kahe päeva kokkuvõttes saavutas Kullas Schmidt’i järel ja Soubeyras’e ees teise koha.

Kullase järgmine võistlus toimub juba tuleval nädalavahetusel Soomes Tamperes, kus sõidetakse samuti sisehalli superkross.