Sõmerpalu motoklubi sõitjad said ISDE’l teise koha

Tänavune enduro suursündmus ISDE (International Six Days Enduro) sõideti Tšiilis, kus klubide arvestuses oli võistlemas Sõmerpalu motoklubi koosseisus Martin Leok ja Elary Talu Eestist ja Ivo Steinbergs Lätist. Läbi võistluse stabiilselt kiiret sõitu näidanud mehed said enda arvestuses lõpuks väärt teise koha.

Sõmerpalu klubi sõitjad alustasid 6 päevast katsumust avapäeva Club Team Awards, kus võistlesid erinevad motoklubid üle maailma, arvestuses neljanda kohaga, kuid järgmisel päeval tõusti juba teisele kohale. Järgnevad päevad heitles Eesti-Läti tiim peamiselt rootslaste Team Ostra Enduro Sweden’ga ning seekord jäid peale Baltikumi sõitjad. Klubide arvestuses võitis tänavuse ISDE Motoclub Italia, kes olid parimad kõikidel päevadel. Individuaalarvestuses oli Steinbergs C2 klassis 3. ja Leok 6., Talu sai C3-s 4. koha.

Riikide arvestuses võitsid tänavuse ISDE austraallased, teised olid ameeriklased ja kolmandad itaallased. Naiste parim riik oli tänavu samuti Austraalia, kellele järgnesid USA ja Hispaania.

Järgmisel aastal sõidetakse ISDE taas Euroopas ning seekord võistlevad maailma parimad endurosõitjad Portugalis.