Harri Kullas liitus PMC Addinol Honda Racing meeskonnaga

PMC Addinol Honda Racing team alustab uut hooaeg väga tugevalt. Meeskond on kasvanud tiimina ja sellest hooajast ühineb nendega Harri Kullas, kes alustab enda 2019 hooaega Hondaga sõites.

Harri ise kommenteerib värskelt alanud koostööd järgnevalt: “Hondaga on koostöö alanud väga toredalt. Kõik on olnud väga abivalmid aitama ning tore on hea seltskonnaga koos sõita!”

Ka tiimi manager Juss Laansoo kommenteerib värskelt alanud koostööd ja meie uut sõitjat igati positiivses võtmes: “Harri on proff ja see teeb koostöö lihtsaks. Näen , et mees mõtleb enda sammud läbi, planeerib oma aega, on ennast aastate jooksul tundma õppinud ja teab mida tahab. Positiivne ja põnev on ka see, et Harri sõidab põhikohaga Inglismaal ning testib uut Honda CRF450R´i seal baseeruva tiimiga. Selline info vahetamine on kasuks nii meile, Harrile kui ka sealsele tiimile.” Nimelt sõlmis Harri Kullas ka kaheks aastaks Inglismaal lepingu Cab Screens Deos Group Racing tiimiga ja sellest tulenevalt on põhirõhk sõita kaasa kõik Inglismaal peetavad etapid. Kuid see ei takista meie uut sõitjat osa võtmast ka kodumaal aset leidvatest etappidest.

“Kui tiim on hea siis on endal ka palju mugavam tulla kodumaale ja teha koostööd! Eestis ikka katsun sõita võimalikult mitu krossi nii Eesti meistrivõistlusi kui ka muid sõite, kui olen vaba ja Eestis. Oleneb muidugi kalendrist,” on Harri Kullas hakkamist täis. Hetkel on kindel, et vähemalt kolmel-neljal Eesti meistrivõistluste etapil on meest rajal näha ja kodupublik saab kindlasti Harri sõite nautida. Harri soov kodumaa etappidest osa võtta ongi just seotud tugeva sooviga populariseerida jätkuvalt motokrossi ja selge on see, et kodupubliku ees sõita on ikka midagi muud, kui väljaspool. Antud soovist ja motivatioonist on tiimi manager Juss Laansoo väga positiivselt häälestatud: “Väga hea, et Harri tahab panustada ka kohalikku motokrossi. Selline suhtumine on eeskujulik ja me toetame seda omalt poolt nii palju kui meil võimu on.” Ja nagu Harri veel ka lisas, on Eestis mitu head rada, mis pakuvad tõelist sõidunaudingut. Seega põhjuseid kodus sõita on mitmeid.

Lisaks on plaani võetud ka osaleda paaril võistlusel meie põhjanaabrite juures Soomes. Harril on õnnestunud leida endale kindlad toetajad ning partnerid. Seoses Soomes tasapisi kasvava ja areneva uue superkrossi sarja tekkega on igati kasulik ja kindlasti ka mehele endale põnev antud etappidest osa võtta. Loodame, et kõik plaani võetud sõidud Harriga saame kaasa teha ja panustame tugevale treeningule. Anname lähiajal teada kogu meie tiimi plaanidest uueks hooajaks ja juba varakult kutsume kõiki üles kaasa elama nii Harri Kullasele kui kogu PMC Addinol Honda Racing teamile. Juss Laansoo võtab hetkel plaanid kokku: “Loodame, et läbirääkimised Priiduga kannavad ka vilja. Priit ja Harri on head sõbrad ja sobiksid ühise telgi alla hästi. Harri ja Priit oleks ka head eeskujud tiimis olevatele noortele liikmetele. Pöidlad pihku!”