video

Valmisid “Motosportlaste pikaajaline arengu” õppevideod ja -materjalid

Head motovanemad, motolapsed, mototreenerid ja motohuvilised! Tartu Ülikooli sporditeaduste ja füsioteraapia instituut, Vihurmoto, Äksi39Team ning SportEst klastri koostöös on valminud juhendmaterjal Motosportlase pikaajalise arengu ja arendamise kohta.

Lisaks pdf versioonis õpikule on olulise osana 17 lühivideod, mis aitavad selgitada Motokrossi, Supermoto ja Ringrajasõidu põhialuseid ning baaselemente. Materjal on mõeldud motospordiga tegelevatele laste vanematele ning treeneritele. Õppematerjali on kokku pannud Martin Mooses, Marko Rohtlaan, Kerli Mooses, Kristel Raba ning videode osas magamata öid veetnud Raiko Ausmees.

Kogu materjal on leitav aadressil https://www.sportest.eu/et/materjalid/juhendmaterjalid/motosportlaste-pikaajaline-areng/

Meie suurimad tänud toetajatele ja koostööpartneritele: SportEst klaster, Tartu Ülikooli sporditeaduste ja füsioteraapia instituut, Treeningplaan.ee, Vihur Motosport, Äksi39Team, Wroomer.ee, Citroën Eesti, Auto24Ring, Tartu Ülikooli Kliinikumi spordimeditsiini ja taastusravi kliinik, Ühendust Sport Kõigile ja Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon

, , ,