4SR motovarustuse firma toetab taas Motomissivalimisi

2017 aastal esmakordselt valitud Motomissi võistlusel toimunud moevooru toetas Tšehhi motovarustuse tootja 4SR ning ka tänavu esitlevad missivõistluse finalistid sama firma riideid, mida saab ka messilt Motokaubad firma stendist ka soetada.

4SR on Tšehhi ettevõte, mis toodab funktsionaalset ja ohutut motovarustust. Toodete väljatöötamisel tehakse koostööd mitmete maailmatasemel võidusõitjatega ning mainitud firma võistluskombinesooni kasutab algaval hooajal ka meie kiireim ringrajasõitja Hannes Soomer.

Tänavusel motomissi konkursil toimub sarnaselt eelmistele aastatele kolm vooru, kus lisaks 4SR moeshow’le, mille kestel toimub ka misside tutvustus, toimub traditsiooniline elektritrialitsikli sõit ja üks jalgrattal sooritatav väike ülesanne.

Konkursi võitjat ootab „Motomiss 2019“ tiitel, 500-eurone preemia ning vastutusrikas ülesanne kaunistada oma kohaloluga käesoleva aasta Eesti suurimaid mootorrattaspordi üritusi. Teise ja kolmanda koha kaunitaridele on välja pandud 250-eurone preemia. Lisaks ootavad esikolmikut mitmed auhinnad Tallinn Motor Show koostööpartneritelt.
“Motomiss 2019” selgub 9. märtsil, messi teisel päeval toimuva võistluse järel. Tiitli pälvib žürii poolt valitud 10 finalisti seast žürii ja publiku häälte liitmisel enim punkte saanud osaleja.

Missivõistlusele saab end registeerida aadressil motomess.ee/motomiss-2019/ kuni 22.veebruarini. Finalistidega võetakse ühendust 25. veebruaril.