Tallinna motomessil loositakse välja Benelli mootorratas

Motokaubad jätkab igakevadist traditsiooni ja tutvustab sel aastal vähemalt 5 uut mudelit legendaarse Itaalia mootorratta tootja Benelli mudelivalikust.

Üllatusi tuleb veelgi – Tallinn Motorshowl lähevad loosirattasse kaks populaarset Benelli mootorratast TRK 502 ja Leoncino 500, millest üks loositakse kõigi piletiostjate vahel välja messi viimasel päeval, andes õnnelikule võitjale võimaluse valida kahe kauni ja praktilise mootorratta vahel!

Kõiki Benelli mootorrattaid iseloomustab parim Itaalia disain, samas väljapeetus ja lihtsus. Benelli mootorrattad on pilkupüüdvad, lihtsasti käsitletavad ja pakuvad sõiduelamust igaühele. Benelli valmistab mootorrattaid mitte ainult kogenud mootorratturitele vaid ka täiesti tavalistele inimestele, kellel on sõiduhuvi ja kes soovivad, et nende elustiili juurde võiks kuuluda mootorratas. Benelli mootorrataste hinnatase ei ole kõrge, vaid on vägagi kliendisõbralik, seega taskukohane enamusele, kel plaanis kaherattaline sõiduvahend soetada või vana uue vastu välja vahetada.

Uudismudelitena on kohale jõudnud 250cc seeria Leoncino 250 ja TRK 251. Need vähenõudlikud ja kerged mootorrattad on justkui loodud elama sinuga koos tihedas linnadžunglis või nautima ühiseid sõite kauni looduse keskel.

Uuendusena on saanud maskuliinsema välimuse ja maastiku suutlikkuse populaarne TRK 502 ja Leoncino 500, mis saadaval eraldi mudelitena, kandes nüüd nimeversiooni TRK 502X ja Leoncino Trail, mis tõi mõlemale mootorrattale alla enduro kodarveljed, tõstetud kliirensi, suurema amortisaatori käigu ning seega parema läbivuse ka metsaradadel.

Loomulikult tutvustatakse ka Eestis järjest suuremat populaarsust koguvaid elektrijalgrattaid Benelli E-Bike. Värske Itaalia disain kombineerituna parima tehnikaga ja tarbijale vastuvõetav hinnaklass on juba neist teinud perelemmikud ja hinnatud reisikaaslased.

Kuna terve üldsus on ootel peagi jõustuvast seadusemuudatusest, mis võimaldab sõita B-kategooria autojuhilubadega 125cc mootorrattaga, siis leiab pea igaüks omale sobiliku sõiduki meie poolt pakutavast pikast KEEWAY kaubamärki kandvast mudelivalikust.

Värskeid uudiseid jagub ka motorolleri huvilistele uute euro 4 mudelite näol ja esmakordselt esitletakse kahte uustulnukat – Elektrimopeedi!

Tehnika kõrval presenteeritakse ja pakutakse sõiduvarustust uue aja värskust õhkavatelt motorõivabrändidelt SHIMA ja 4SR. Motokaubad riietab ka 2019a. motomissi kandidaadid eksklusiivselt 4SR kaubamärki kandvate rõivastega. Uudisena kasutab ka tuntud võidusõitja Hannes Soomer alates sellest aastast 4SR võidusõidu kombesiooni.

Olete kõik oodatud messile, et selles kõiges ise oma silmaga veenduda ja oma käega katsuda ning kasutada ära häid messipakkumisi! Samuti on igaühel hea võimalus kaasa osta hooajaks vajaminevat sõiduvarustust, mida pakume loomulikult messihinnaga!

Ja mis peamine – PANGE OMA ÕNN PROOVILE, vaid 10 euro eest on Teil võimalus võita üks kahest välja pandud imekaunist BENELLI mootorrattast!