Monster Energy korraldab messil taas konsoolimängude võistlused

Sarnaselt eelmistele aastatele saavad kõik soovijad jälle Tallinna motomessil konsoolimängudel omavahel mõõtu võtta ja seda kõigil kolmel messipäeval ning iga päeva parimad saavad korralikult auhinnatud.

Tänavusel motomessil asub Monster Energy mänguala Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni boksis C hallis, kuna alaliiduga tehakse koostööd juba aastaid. Mõõduvõtud toimuvad iga päev ajavahemikul 12:00-14:00 ning mänguks on motokrossi maailmameistrivõistluste ametlik MXGP2.
Iga mängija saab ühe ametliku katse, kus 1 ring on prooviring ning teine juba siis ametlikult aja peale. Auhinnad saavad iga päeva 3 kiiremat aega.

Ülejäänud aegadel saab aga Monster Energy boksis niisama kihutada ja teisi mänge mängida.

Motomessi ametlik koduleht www.motomess.ee.