Priit Biene on “Liivimaa Parim Ratsanik 2019”

Laupäeval 9. märtsil selgitati Eesti Näituste Messikeskuses toimuva motomessi raames esmakordselt välja võistluse “Liivimaa parim ratsutaja” parimad, kus võistlesid Eesti motospordistaarid. Nelja mõõduvõtu tulemusena võitis meelelahutusliku ja publikule palju põnevust pakkunud võistluse enduro MM-il võistlev Priit Biene.

Sportlastestest asusid “Liivimaa parima ratsutaja” tiitlit jahtima eelmise aasta parim naissportlane Kadri Ehamäe (motokross), motoringraja MM-il osalev Hannes Soomer, enduro MM-il võistlev Priit Biene, eelmise aasta EM pronks Aksel Pärtelpoeg (SuperMoto), Streetbike 2018 Eesti meister Karmo Tammik (kiirendus), EM-karussellis võistelnud Keity Meier (trial) ja mitmekordne Eesti meister ja EM pronks Billy Toomla (mäkketõus).

Võistlused olid ülimalt tasavägised ning pakkusid pealtvaatajatele ohtralt põnevust ja närvikõdi. Päeva lõpuks võidutses igal alal erinev sportlane, esimesena peetud motorodeo, mis toodi messi jaoks kohale Soomest, võitis Priit Biene, elektritsiklitel sõitis aga parima aja Keity Meier. Kiirenduse bracketi reaktsioonimängu võitis Hannes Soomer ja viimasena peetud Škoda rattatrenazööril sõitis ühe minuti jooksul kõige kaugemale Billy Toomla.

Kõige stabiilsemad punktid kogus lõpuks Priit Biene, teise koha sai Kadri Ehamäe ja kolmanda Hannes Soomer.

Kõik mainitud atraktsioonid on avatud kõikidele soovijatele sarnaselt messi kahele esimesele päevale ka homme pühapäeval.

Tallinn Motor Show koduleht www.motomess.ee.