HONDA OFFROAD DEMOPÄEV toimub 9. aprillil Maardus

Tere armas krossirahvas!

9. aprillil alates kella 15:00-st ootame Sind Maardu motokeskusesse kus leiab aset HONDA OFFROAD DEMOPÄEV! Honda Center on kohal 2018 CRF250R ja 2019 CRF450R mudelitega.

CRF250R
“Absolut Holeshot” filosoofia, mis aitas kaasa revolutsioonile viimase põlvkonna CRF450R loomisel, rakendati ka täiesti uue CRF250R-i puhul, mis on aastate jooksul võitnud üheksa AMA Supercrossi meistritiitlit ja kaks AMA Motokrossi meistritiitlit. Uuendused on suunatud maksimaalse võimsuse saavutamisele (eriti suurel pöörlemiskiirusel) ja suurepärasele käsitlemisele.

CRF450R ,,ABSOLUTE HOLESHOT’’ – PAREM, KUI KUNAGI VAREM!
2019 aasta CRF450R on märkimisväärselt saanud juurde täiendusi võrreldes enda eelkäijaga2018 aasta mudeliga. 2019 aasta mudel on oluliselt juurde saanud tippvõimsust ja väändemomenti ning paranenud on jõudlus kõikidel pööretel, seda läbi HRC-põhise silindripea, uuenenud väljalaskesüsteemi ja muudetud PGM-FI-seadetega.

Oleme kohal nii enda mehaanikute kui ka sõitjatega, et rääkida ratastest lähemalt ja anda hüva nõu! NB! Palume meeles pidada, et rajale pääseb ratast testima vaid korrektses sõiduvarustuses!
Kui on soov teha enda rattaga lisaks trenni, tuleb tasuda rajamaks 20€. Testisõitjatele on rajakasutus tasuta! Sõiduks tuleb teha ka eelnev broneering, kirjutades e-mailile kristel.randpere@hondacenter.ee sobiv kellaaeg ja ratas, millega sõitma soovid tulla!

Kohtume rajal 15:00-19:00!