Motokrossi noortesari ja BucciMoto Pitbike Cup algavad 21. aprillil Holstres

Pühapäeval, 21. aprillil algavad Holstre-Nõmme krossirajal kaheksaetapiline Olerex motokrossi Eesti noorte meistri- ja karikasari ja neljast etapist koosnev BucciMoto Pitbike Cup.

Motokrossi noortesarja kõigil etappidel osalevad klassid 50 PW/Mini, 50cc, 65cc ja 85cc ning neljal etapil ATV Lapsed Jun, ATV Lapsed ja Q100. Klassis 50cc toimuvad Eesti meistrivõistlused tänavu samuti ENKV raames ning EMV arvestusse lähevad Holstre-Nõmme, Valga, Türi ja Linnamäe etapid.

50PW/Mini ja ATV Lapsed Jun klassides on kõik “Laste” hooajalitsentsi omavad 50PW/Mini ja ATV Lapsed Jun sportlased stardimaksudest EMV/EKV võistlustel vabastatud. Ülejäänud klassides on osavõtutasu igal etapil 30 eurot.

Lisaks igal etapil jagatavatele auhindadele jätkub traditsioon, kus ENKV klasside võitjad saavad tasuta osaleda järgmise (2020) hooaja Eest meistrivõistlustel (EMF katab osalustasud, litsents tuleb ikka endal osta). 2019. aastaks võitlesid selle õiguse eelmisel aastal välja Eeka Laaksonen (50cc), Romeo Pikand (65cc) ja Tristan Uiga (85cc).

BucciMoto Pitbike sarja masinaklassideks on BucciMoto Pitbike A ja Varese Külalistemaja Pitbike B, Katuse A&O Pitbike 35+, MiniDirt Pitbike 88 Semi ja Papad Pitbike 88 Semi Jun. Valga, Türi, Äksi ja Jõgeva etappidel toimuvad Pitbike Open klassi Eesti meistrivõistlused.

Pitbike masinaklassi iga Eest meistrivõistluste etapp annab osalejale ühe punkt BucciMoto karikasarja arvestusse (näide: võistleja, kes osaleb kõikidel EMV etappidel, saab BucciMoto sarja hooaja lõppedes neli lisapunkti).

Kalender:

1. 21.4.2019 Holstre-Nõmme – ENKV + BucciMoto Cup

2. 11.5.2019 Haanja – ENKV + BucciMoto Cup

3. 26.5.2019 Valga – ENKV + Pitbike Open EMV + ATV Lapsed Jun, ATV Lapsed, Q100

4. 21.7.2019 Türi – ENKV + Pitbike Open EMV + ATV Lapsed Jun, ATV Lapsed, Q100

5. 4.8.2019 Äksi – ENKV + Pitbike Open EMV + Äksi Cup + ATV Lapsed Jun, ATV Lapsed, Q100

6. 11.8.2019 Kuimetsa – ENKV + BucciMoto Cup

7. 18.8.2019 Pühajõe, Toila – ENKV + BucciMoto Cup

8. 7.9.2019 Linnamäe, Jõgeva – ENKV + Pitbike Open EMV + ATV Lapsed Jun, ATV Lapsed, Q100

Registreerimine esimesele etapile on EMF-i kodulehel avatud 18. aprilli hommikuni: https://msport.ee/events/enkv-ja-buccimoto-cup-i-etapp/

Motokrossi noortesarja info EMF-i kodulehel: https://msport.ee/motokrossi-noorte-karikasari/

BucciMoto sarja info EMF-i kodulehel: https://msport.ee/buccimoto-cup/