34. Mulgikross juba sellel laupäeval

Kevad on käes ja see tähendab, et kodune motokrossihooaeg hakkab tuure üles võtma. Aasta alguse üks oodatuim võistlus on kindlasti Mulgikross, kus pealtvaatajaid ootab suurepärane ning vaatemänguline rada ja palju tugevaid sõitjaid kõikides masinaklassides. Laupäeval 20. aprillil toimub järjekorras juba 34. Mulgikross, mis läheb taas ka Baltimere karika arvestusse. Sel aastal võtavad riikidest omavahel mõõtu Eesti, Soome, Läti ja Leedu.

Nagu ikka on Mulgikrossil kavas viis masinaklassi: MX Open, MX2, 85cc, 65cc ja 50cc. Neist kolmel esimesel on kavas kolm võistlussõitu, üks pikem ja kaks lühemat sprinti. 

Kõikides masinaklassides on starti oodata väga tugev seltskond sõitjad, mida tavaliselt Eesti krossidel ei näe. MX Open klassis on startimas Tanel Leok, Karel Kutsar, Toms Macuks, Andero Lusbo, Matiss Karro ja mitmed teised nimekad sõitjad. Neile tuleb konkurentsi pakkuma ka üks kaugem külaline Tšehhist. Selleks on Andero Lusbo kange konkurent EMX 2T klassist Vaclav Kovar, kes on euroopa sarjas hetkel teist kohta hoidmas. Kõige pisemate 50cc klassis saab stardis näha Lucas Leokit, kes on talvega teinud suure arengu ning kelle sõitu on juba praegu nauding vaadata.

Pileti ostnud inimeste vahel läheb loosi ka elektriline tõukeratas, mille väärtus on 700 eurot.

Võistluste ametlik avamine on kell 12:00.
Tule kohale ja sa ei kahetse!