Pärm Racing Team IDM-etapil Belgias

Jaaninädalavahetusel osales külgvankriekipaaž Eero Pärm / Lauri Lipstok Belgias Zolderi ringrajal toimunud Saksamaa meistrivõistluste etapil, kus võidusõitudes saadi 5. ja 4. koht.

Laupäeval suudeti võidusõidus võrreldes kvalifikatsiooni ja treeningutega ringiaega parandada 7 sekundit. Võidusõidus oldi oma klassis (600cc masinad) 5., üldkokkuvõttes 12. (koos 100cc masinatega oli külgvankreid stardis 24). „Tänase päeva tulemusega oleme rahul, kuid me suudame paremat!“ kinnitas Eero Pärm esimese päeva lõpus. Zolderi rada oli meeskonna jaoks uus ja tõi palju üllatusi, üldiselt kiire raja tegid põnevaks peale pikki sirgeid asetunud aeglased kurvid.

Pühapäevases võidusõidus ekipaaž ringiaega küll ei parandanud, küll aga finišikohta, kuna oma klassis oldi 4ndal kohal. Üldkokkuvõttes saadi 10. koht. „Võidusõit ise oli sündmusterohke,“ rääkis Pärm. „Paljud meeskonnad katkestasid kokkupõrgete tõttu. Meie lõpetasime ühes tükis.“ 600cc klassis võitsid mõlemal päeval britid Tim Reeves/Mark Wilkes.

Võistluse täpsemad tulemused: http://idm.de/ergebnisse/sidecar/