2013-aastal-valiti-just-avo-leoki-paadi-talu-angersaga-marinaadis-pari-80594549

Toetame Avo Leokit

Pühapäeva hommikul hävitas kahjutuli vaid loetud tundidega endise krossimehe Avo Leoki kümne aasta pikkuse töö – Eestis ainulaadse aafrika angersäga kasvatuse. Kalafarmi taastamises pole motomees esialgu üldsegi veendunud.

EMF ühineb teiste ideelistega ja kutsub kõiki Avole õlga alla panema. Kui Teile läheb korda ja on võimalusi siis aidake!

Paadi talu arveldusarve on SEB pangas EE951010220121992016 – selgitus ” Abi tules hävinud farmi taastamiseks”

Tehke seda respektist endise tippkrossimehe vastu. Mehe vastu, kes võidusõidul toimunud õnnetuse järel ratastooli sattus, aga olukorraga leppis ja eluga edasi läks! Ehitas üles tühjast garaažist kalafarmi ja on selle raske tööga 10 aastat tegelenud.
Lisaks olnud treener tippu pürgivatele motosportlastele.