Külgvankrisõitjad peale väikest pausi taas Rahvuste krossil

Kolme-aastase vaheaja järel osaleb Eesti külgkorviparemik Rahvuste motokrossil Saksamal Scwedt-i motokrossi rajal.

Eestit esindab sel aastal (hetkel) Eesti külgvankri motokrossiTOP3 ja teamis pole, võiks öelda lausa mitte ühtegi nõrka lüli (isegi ketid pannakse uued) – kõigil meestel on kogemust ja tahtmist piisavalt, et võistelda poodiumikoha eest.
Eesmärgiks ongi seatud TOP3 ja see ei ole Kuusetaadi ennustus, vaid täitsa reaalne eesmärk, mis on vaja ainult ära vormistada. Meeskonna esinumber on kahtlemata MM-meeskond Kert Varik/Lauris Daiders, kes jõuavad ka kehva (väga kehva) stardi järel poodiumikoha välja sõita, sest kiirus ja ringiajad on kahtlemata esiotsa väärilised.
Teami kaks järgnevat meeskonda on kõhkluseta väga stabiilsed ja kindla sõiduga ehk nii võrdsed, et kumb parem – raske öelda… Gert Gordejev/Keit Kivaste kuulusid koondisesse ka 2015, mil sõideti meeskonna poolt samal rajal välja kõrge 4. koht. Seega rada tuttav ja antakse endast maksimum, et saavutada seatud eesmärk.
Meeskonna kolmas ekipaaž võib näida küll liialt noor, aga Markus Normak/Karl-Albert Kasesalu on tõestanud, et neil on kiirust ja vastupidavust piisavalt andmaks omapoolne panus meeskonna seatud eesmärkidele.

Kolme-aastase vaheaja järel on, mida oodata ja kellele kaasa elada 5.-6. oktooberil Schwedtis Saksamaal.

Ükski meeskond ei saa läbi toetajateta, kelle iga panus on suure väärtusega ja seda hinnatakse kõrgelt. Õnneks need inimesed ja ettevõtted on olemas kes usuvad Team Estonia SMXoN 2019 seatud eesmärkidesse.

Kui on soov toetada meeskonda, siis lisainfot jagab Team Estonia SMXoN manager Aare Noormaa, telefon 5034541.
Oma panuse saab kanda ka otse Aare Noormaa kontole EE882200221006434417.

Rohkem infot erinevate toetusvõimaluste kohte leiab meeskonna Facebooki lehelt https://www.facebook.com/Team-Estonia-SMXoN-Schwedt-2019-115286426504972/