Eestlased tegid mototriali Põhjamaade meistrivõistlustel head tulemused

Nädalavahetusel 24-25 august 2019 toimus Soomes Põhjamaade meistrivõistlused mototrialis. Antud võistluse formaat näeb ette, kus igast riigist saadetakse parimad oma riiki esindama. Eesti poolelt olid esmakordselt seekord tublid noored trialistid, kes esimesel päeval individuaal võistlustel saavutasid kõrged kohad.

Thobias Siiraks 4 koht / Star Trial klubi
Ott Holger Ross 6 koht / Panter Motosport klubist

Ott Holger Ross

Olud Salo metsades olid ääretult karmid, kuid meie tublid motosportlased ei lasknud end heidutada sellest ning leidsid alati lahendusi, kuidas kõrgete kaljude ja puujuurikatega hakkama saada.

Teine päev oli meeskondlik start, kus tublid eesti noored pingutasid vastu karmidele oludele ja konkurentsile ning saavutasid meeskondlikult II koha poodiumil. Meeskond nimistus olid Thobias Siirak- Star trial klubist, ott Holger Ross ja Egert Kimmel Panter Motospordi klubist.

Tore oli näha ka eesti fänne kaasa elamas ning eesti lippude lehvimine kaljude vahel andis meie poistele head motivatsiooni juurde.