Brentexi autohaagise õnnelik võitja selgub pühapäeval Langel

Brentex OÜ ja Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon jätkavad 2019 aastal edukat koostööd, mille tulemusena on Eesti motokrossi meistrivõistluste külastajatel jälle võimalik Brentex haagis võita.

Sarnaselt eelmisele 2018 hooajale loositakse kõikide Eesti motokrossi meistrivõistluste etappidel pileti ostnute vahel välja Brentexi üheteljeline kerghaagis, millel on ka meie kliimas hädavajalik plastist kaas.

Õnnelik võitja loositakse välja sellel pühapäeval Lange motokeskuses peale võistluspäeva. Nii laupäeval kui pühapäeval tasub loosipilet, milleks on ürituse enda pilet, oma andmetega ära täita ja poodiumi juures asuva Brentexi käru juures olevasse loosikasti panna. Võitja nime tõmbab kastist välja selle aasta Motomiss Katrin Põldma ja võitjaga võetakse kohe ürituselt telefoni teel ühendust.