1

Eestlased osalesid edukalt FIM Rally’l

Eesti esindus osales tänavusel 74.FIM Rallil Taanis, Roskildes juba 22. korda. Eesti Motomatkajate Klubi oli esindatud 13 inimesega 10 mootorrattal.

Taani korraldajad olid valinud kokkutuleku paigaks Roskilde põllumajandusmesside ala. Koht oli sobiv, et mahutada ära 700 mootorratast ja 900 inimest 27 riigist. Ilmaolud ei olnud just parimad, kuid riikide pidulik saabumine ja Rahvaste Paraad toimusid vihmata.

Tehnika poolelt juhtus eestlastel niipalju, et vahetati ära ühe BMW starter. Aitasid Taani sõbrad.

EMF liige Eesti Motomatkajate klubi sai auhinna kui suurim klubi Eestist ning eriauhinna sai Tiia Linda Purge ( 17-21 a.) noorte juhtide arvestuses. Ralli üldvõitjaks tuli Itaalia, järgnesid Rootsi ja Soome.

Aastal 2020 toimub FIM Ralli Itaalias, Folignos.