Rasmus Alan Truus pakub kodurajal kiiretele kõva konkurentsi

Linnamäe krossiklubi 85cc klassi sõitja Rasmus Alan Truus hoiab Olerex motokrossi noorte meistri- ja karikasarjas kolmandat kohta ning annab laupäeval Linnamäel toimuval finaalvõistlusel parima, et koht säilitada.

Sel laupäeval, 7. septembril toimub Jõgeva külje all Linnamäe krossirajal Olerex motokrossi noorte meistri- ja karikavõistluste viimane, kaheksas etapp. Samas leiab aset ka neljaetapilise BucciMoto Pitbike Cup sarja finaal.

„Loodame, et saame kodurajal kiiretele poistele kõva konkurentsi pakkuda,“ ütles Rasmus Alan Truusi isa Alan Truus. „Linnamäel liigub poiss ikka väga kiiresti ja kodurada meeldib talle samuti.“

“Viimaste aastatega on Jõgevamaal Linnamäe Krossirajal tegutsev MTÜ Linnamäe Krossiklubi hoogsalt kasvanud tänu noortele sõitjatele. “Motokrossist on kujunenud meeldiv ja aktiivne tegevus nii lastele kui lapsevanematele,” ütles Linnamäe Krossiklubi president Villu Ventonen. “Ka noorte saavutused paranevad aina. Näiteks sai hooaja kokkuvõttes Eesti meistrivõistlustel ATV Lapsed klassis osalev 6-aastane Pätrik Ilm kindla kolmanda koha. Väga tubli sõitu teevad ka kõik teised noored.”

Võistluse treeningud ja kvalifikatsioonid algavad kell 8.15. Esimene võistlusstart antakse kell 11.00. Pealtvaatajatele on kaasaelamine tasuta.

Olerex motokrossi noortesarjas on Linnamäel rajal masinaklassid 50PW/Mini, 50cc (etapp läheb ka Eesti meistrivõistluste arvestusse), 65cc ja 85cc. BucciMoto Pitbike sarjas võistlevad Varese külalistemaja Pitbike B, Buccimoto Pitbike A, MiniDirt Pitbike 88 Semi, Papad Pitbike 88 Semi Junior ning Katuse A&O Pitbike 35+. Korraldaja karikale on aga rajal neljarattalised klassides ATV Lapsed ja ATV Lapsed Junior.

Olerex motokrossi noortesarjast on sel hooajal seni osa võtnud ligi 200 ja BucciMoto Pitbike sarjast ligi 60 sõitjat.

Lähem info ja võistluse ajakava: https://msport.ee/events/enkv-viii-pitbike-emv-iv-etapp/

Meistri- ja karikavõistluste punktiseisud: https://speedhive.mylaps.com/Organizations/23942/Championships