Linnamäel toimus BucciMoto Pitbike sarja finaal

Linnamäel leidis lõpplahenduse ka neljaetapiline BucciMoto Pitbike Cup sari. BucciMoto Pitbike A klassi mõlemad sõidud võitis Heido Havam (Honda, HRC Eesti Racing Team), kes kindlustas endale 380 punktiga ka karikavõidu.

Ühtlasi oli eilne võistlus Havami jaoks viimane. Pitbike A klassis oli teine Sasha Võsa (BucciMoto, Mini RC) ja kolmas Juss Maidla (BucciMoto, Kagu MK). Karikasarjas sai teise koha Maidla (370) ja kolmas oli vaid ühe punktiga Kaido Raali (Apollo, Tihemetsa MK) edestanud Egert Karask (Pitpro, Kagu MK, 287 p). Varese külalistemaja Pitbike B klassis oli Linnamäel kiireim Raal Erki Kriisa (Pitster Pro, Mini RC) ja Matis Heinpõllu (Pitpro, Viljandi VMK) ees.

Heido Havam ja Marleen Valdas, foto Helen Urbanik.

Katuse A&O Pitbike 35+ klassi sõidud võitis Linnamäel kindlalt Romet Ahi Margus Oksa (mõlemad BucciMoto) ja Raul Rammula (Pitster Pro, kõik kolm Mini RC) ees. Ahi (156 p) tuli võitjaks ka karikasarja arvestuses, teise koha sai vaid ühe punktiga eile mitte võistelnud Marko Lepiku (122 p) ees Oks (123 p).

MiniDirt Semi 88 klassis võitis Linnamäel Kristel Raba (YCF, Viljandi VMK), kes edestas Robin Kahu (PitsterPro, Abja tehnikaring) ja Lauri Maksi (BucciMoto, Mini RC). Raba kindlustas 163 punktiga ka karikavõidu, Maks oli 129 punktiga teine ning lätlane Jurjis Sigajevs kolmas (100 p), kuna Raivo Raudsepp (Pitpro, Sõmerpalu MK) Linnamäel teise sõidu katkestas ja kaotas Sigajevsile kokkuvõttes 5 punktiga.

Papad Semi 88 Juunior klassi võitis Henri Grünberg (BucciMoto, Viljandi VMK) Ralf Kahu (Apollo, Abja tehnikaring) ja Robin Paarmani (YCF) ees. Karikasarjas teenis võidu Paarman (160 p), teine oli Kahu (144 p) ja kolmas Henry Küper (YCF, Viljandi VMK, 133 p).

BucciMoto pitbike’ide sarjas osales tänavu üle 60 võistleja.

Võistluse täpsemad tulemused: https://speedhive.mylaps.com/Events/1721794

Karikasarjade tulemused: https://speedhive.mylaps.com/Organizations/23942/Championships