Kestvuskrossi meistrivõistlused jätkuvad nädalavahetusel Kohtla-Nõmmel

Peale suvepuhkust jätkuvad pühapäeval Eesti meistrivõistlused Kohtla-Nõmmel sarja pikimal rajal kõikidele masinaklassidele. Lisaks peetakse seal ka Eesti karikavõistluste kolmas etapp.

7,5 kilomeetrisel rajal ootavad soolomasinaklassides võistlejaid juba tuttavad tõusud ja langused, neljarattaliste klassi sõiduks on mõeldud veidi lühem versioon rajast, millel pikkust orienteeruvalt 5,5 km.
Esimene start on pühapäeval kell 11:30, kui rajale asuvad sooloklassid. 14:00 algab quadide ja ATV-de sõit.

Korraldaja poolt on seegi aasta välja pandud stardivõitja auhind soolode esimesele stardireale ja loomulikult üldvõitja eriauhind. Võistlusele on oodatud ka see aasta 85cc masinaklassi võistlejad, kellele enam karikavõistluseid ei korraldata, aga kes võistlevad korraldaja karikale. Eriti soe vastuvõtt on naiste klassis osalejatele, sest nendele osavõtutasu puudub.

Registreerimine ja täpsema ajakava leiab EMFi kodulehelt: https://msport.ee/events/kohtla-nomme-kestvuskross/