Külgvankripaar Pärm – Lipstok Saksa meistrivõistluste etapil poodiumil

Külgvankripaar Eero Pärm / Lauri Lipstok osalevad sel nädalavahetusel Saksa motoringraja meistrivõistluste IDM viimasel etapil Hockenheim Ringil ja olid mõlemas võistlussõidus poodiumil.

Võistlusel oli kohal pisut alla 30 korvitiimi, kelle seas paljud oma ala maailma tipud.

Reedeses, vihmaga sõidetud vabatreeningus näitasid Eero Pärm / Lauri Lipstok (Pärm Racing Team) oma klassis viiendat aega, kusjuures Hockenheimi rajal sõitsid nad esmakordselt. Ajatreeningutes kuival rajal oldi seitsmendad.

Kuival rajal toimunud võistlussõitudeks vahetas meeskond alla uue rehvijooksu. Laupäevases esimeses sõidus parandati ringiaega 3 sekundit ning ekipaaž lõpetas 600-kuubikuliste külgvankrite arvestuses suurepärase tulemusega – poodiumikoht Tim Reevesi / Mark Wilkesi (Team Berlin Express, Suurbritannia) ja Pekka Päivärintä / Jussi Veräväineni (44Racing, Soome) järel.

Pühapäevases teises võistlussõidus, kus kaks tippsõitjat kaotasid sõidu käigus tsiklilt korvimehed, olid Pärm / Lipstok oma klassis koguni teised, üldtabelis koos 1000-kuubikuliste klassiga aga kaheksandad.

“Ilus lõpp hooajale ja suurepärane oli MM-meeste vahel poodiumil olla,” ütles Eero Pärm. “IDM on väga tugev ja osavõtjaterohke sari, järgmisel hooajal tahaksime terve hooaja kaasa teha.”

Täpsemad tulemused sarja kodulehel www.idm.de