aksi-finaal

Laupäeval sõidetakse Äksi Cup finaaletapp!

Laupäeval toimub Äksi Krossirajal hooaja viimane Äksi motocross cup etapp. Tulemas on tihe rebimine punktide osas, sest mitmes klassis veel kõik lahtine.

Laupäeval kohe peale päevase võistluse autasustamist toimub ka kolme etapi kokkuvõtlik auhindade jagamine, ning nelja suure loosiauhinna välja loosimine.Loosimises osalevad kõik kes on äksis vähemalt kahel etapil osalenud.
Loosimisse lähevad: TööriistaMarketi poolt suur tööriistakäru koos tööriistadega, TopAuto poolt Hyundai Tucson kasutusõigus terveks nädalavahetuseks, Risanti Motopood poolt Leatt kaelakaitse, Albert Berner poolt tippkvaliteetne tööriistakast.

Igal etapil paneb Mitas/Baltyre välja kõikidele sooloklasside esimestele kohtadele rehvijooksu, ning palju muid auhindu tuleb ka teiste toetajate poolt: Mitas, Baltyre, TopAuto, AlbertBerner, Risanti Motopood, Motohobi, Motohoov, Corno Kaubad, TööriistaMarket, Tartu Vald, Dotnuva Baltic Tartu, Auricu Oü.

Eelregistreerimine lõpeb 13.09 kell 12:00!

Paralleelselt krossivõistlustega toimub Äksi põlluraja osal ka murutraktorite võistlus, ehk vaatamist jagub kõigile!

Sissepääs on pealtvaatajatele tasuta.

,