noored

Eesti noored krossisõitjad osalevad nädalavahetusel kahel meeskondlikul tippvõistlusel

Eeloleval nädalavahetusel toimub Euroopas kaks noorte meeskondlikku mõõduvõtmist, millest üks on Poolas toimuv Euroopa Rahvuste kross ja Belgias sõidetav kuulus Coupe de l’Avenir.

Algselt pidi Euroopa Rahvuste kross toimuma Inglismaal ja Coupe de l’Aveniri võistlusest erineval ajal, kuid kuna britid loobusid, siis tulid poolakad appi ja võtsid võistluse organiseerimise enda peale. Kahjuks toimub võistlus aga täpselt samal ajal, kui Coupe de l’Avenir Motocross, kus eestlased juba pikki aastaid käinud. Kuna mõlemad võistlused on meie noorsportlastele väga olulised, sõidab Eestist välja kaks meeskonda.

Gdanskis toimuvale Euroopa Rahvuste krossile lähevad Eestit esindama 85cc klassis Hugo Nork ja Tristan Loob, 125 2T arvestuses Martin Michelis ja 250 4T klassis Jörgen-Matthias Talviku. Meeskonna juhiks on Raido Kiisk.

Võistluse ametlik leht www.mxoen2019.pl.

Coupe de l’Aveniri projekti veab aga Ragnar Paat ning Belgiasse sõitvas meeskonnas osalevad 65cc klassis Jan-Marten Paju, Enriko Peilman ja Sander Pihlakas; masinaklassis 85cc sõidavad eestlastest Romeo Pikand, Mark Peterson ja Richard Paat ning Openis Romeo Karu, Meico Vettik ja Hans Priidel.

Võistluse ametlik leht www.coupedelavenir.be.

,