Lahkus Jüri Maajärv

6. jaanuaril lahkus meie seast 68-aastasena endine motosportlane Jüri Maajärv. 1988. aastal võitis ta koos Olev Truumaaga mootorratturite ringrajasõidu NSV Liidu meistrivõistlustel meistrikullad kuni 750 cm³ külgvankriga mootorrataste klassis, aasta varem kuulusid neile aga samas võistlusklassis pronksmedalid. Oma esimese medali võitis Maajärv aga juba 1969. aastal, saavutades ENSV  motokrossi meistrivõistlustel noorte konkurentsis 125sel tsiklil sõites hõbemedali. Ringrajasõidus pälvis korvipaar Maajärv-Truumaa 1989. aasta Eesti meistrivõistlustel 2. koha. Hõbemedali võitis Jüri Maajärv veel 1998. aastal koos korvisõitja Jaan Vimbiga ning pronksmedalid aastatel 1994 (kaassõitjaks Jüri Marcienkwicz) ja 1999 koos Vimbiga. Aastatel 1986 ja 1988 lõpetasid Maajärv ja Truumaa Kalevi Suursõidu 3. kohaga. Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon avaldab sügavat kaastunnet Jüri Maajärve omastele. Jüri Maajärve ärasaatmine ja tuha merre heitmine toimub 9.veebruaril kell 14.00 Rohuküla sadamast.