MP messut_600x400

Sooduspiletid Soome motomessile

Peagi on Helsingi taas Eesti motosõprade, fännide ja klubide reisisihiks – toimub motomess MP 20, tänavu juba 40. korda. 2019. aastal külastas messi 57 tuhat motohuvilist, sh Eestist üle kolmesaja motofänni.

MP-messil on selgi aastal esinduslik margivalik: Aprilia, BMW, Drec, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Vespa, Peugeot, Piaggio, Polaris, Suzuki, Triumph ja Yamaha. Välja pannakse sadu uusi mootorrattad, motorollerid ja mopeede. Peaaegu kõik margid osalevad ka proovisõitudel. Seega tõotab mess uudiseid ja vaatamisväärset igale maitsele. Täpne info ligi 200 osalejast korraldaja kodulehel.

Messi ekspositsiooni tootegrupid on järgmised:

• Mootorrattad • Mopeedid • Rollerid • Maastikuautod • Mopoautod • Kolmerattalised

• Tagavaraosad • Tarvikud • Tarvikud iseehitajatele ja remontijatele • Moto-väljaanded

• Organisatsioonid, liidud • Motomatkaga seonduv • Muud tooted ja teenused.


Toimub hulganisti üritusi, mille täispildi annab programm korraldaja kodulehel.

Messil on väljas tuunitud, iseehitatud looming. Tutvustatakse ka töövõtteid ning hooldust. Petrol Circus Custom Bike Show esitleb umbes 100 soomlaste iseehitatud mootorratast neljas klassis: Custom, Classic, Street ja Open. Seal on Euroopa suurim sisehalli proovirada. Lai valik eri üritusi: reedel Miss MP 20-võistlus, esmakordselt rokk-gruppide MP-rock konkurss, mis toimub reedel ja laupäeval.

Motomatkajatele pakub mess teemaala Tie Vie. See on nö turismiala, kus on väljas mootorrattakohvikud, kokkutulekute kalendrid, laeva- ja praamimarsruudid ning hotellid jm mootorratturite majutuse pakkujad. Samuti on väljas mootorrattaklubid.

Messil on taas kasutatud mootorrataste ja muu varustuse müük. Vaata lisa.

Mess on avatud:
R 31.1. kell 10-20
L 1.2. kell 9-18
P 2.2. kell 10-17

Profexpo OÜ pakub soodsaid messipääsmeid 12€ tk. Pääsmete müük Tallinnas, Ahtri 12-209 ja kohapeal tasumine vaid sularahas. Võimalik on tasuda ka arve alusel. Profexpo büroo on avatud tööpäeviti kell 10-17.

Profexpo OÜ – Messukeskus Helsinki esindaja Eestis:
Tiit Sarv
Tel 626 1347
info@profexpo.ee
www.profexpo.ee/messukeskus/kalender