auto24ring loosib Tallinna motomessil sõidud Porsche ja BMWga

13.- 15. märtsini toimuval Eesti suurimal motomessil Tallinn Motor Show 2020 on igal külastajal võimalus osaleda ägedate elamuste loosimistel, mille auhinnad on välja pannud Põhjamaade parim ringrada auto24ring.

Laupäeval läheb kõikide messi pileti ostnute vahel loosi närvekõditav sõit BMW M2 roolis auto24ringil ning pühapäeval on auhinnaks sõit Porsche 911 roolis.
Lisaks sõitudele on võimalik Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni boksi ringraja osas osaleda loosis, mille auhinnaks on rajaaeg, mida saab kasutada nii mootorrattaga kui ka autoga auto24ringil sõiduks, vahet pole kas lähed trenni tegema või oma auto käitumisega tutvuma – rajakogemus tuleb kasuks igale juhile, nii neljal kui ka kahel rattal!

Lisainfo messi kohta www.motomess.ee.